nl fr en
Paardenomheining houten paardenomheining paardenomheining plaatsen hout Okan

Paardenomheining

Heb jij de droom om je paarden op een weide te plaatsen met een prachtige afspanning? Als paardenliefhebber wil je vast dat het volledige plaatje klopt. Je trouwe ros verdient niets minder dan het beste. Een hoogwaardige houten paardenomheining mag dan ook niet ontbreken op je verlanglijstje. Jadimex kan je hierbij helpen. We maken jouw afspanning volledig op maat.

Een paardenomheining plaatsen

Zag jij laatst een schitterende omheining? Leg ons uit wat jij in gedachten hebt en wij zorgen ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Voor de afwerking van een paardenomheining heb je diverse mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de hoogte van de bovenste ligger bepalen. Ook de afwerking van de paal ligt volledig in jouw handen. Heb je speciale wensen bij de creatie van je paardenomheining? Wij maken ze waar.

Heb je speciale wensen bij de creatie van je paardenomheining? Wij maken ze waar.
Paardenomheining in tropisch hardhout

Materiaal voor een paardenomheining

Voor de constructie van een paardenomheining gebruiken we Okan. Deze tropische houtsoort heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken als afspanning. Okan heeft duurzaamheidsklasse 1 waardoor je er zeker van bent dat het hout lang goed zal blijven. Door zijn natuurlijke hardheid gaan paarden minder geneigd zijn om erop te knabbelen. Een paardenomheining van bij Jadimex is zeer stabiel en zal mooi vergrijzen. Dankzij de fijne nerfstructuur moet je ook niet vrezen voor splinters en krijg je een mooie egale afwerking.

Een paardenomheining kan volledig op maat gemaakt worden.
Paardenomheining

Houten paardenomheining op maat

Een paardenomheining kan volledig op maat gemaakt worden. Aangezien wij een grote voorraad hout hebben, kunnen wij steeds zorgen voor een snelle levering, ook bij grote projecten op maat. Wij voeren ons Okan hout zelf in waardoor wij de kwaliteit van ons product strikt kunnen opvolgen. Bovendien wordt alles bewerkt in ons atelier.

Jadimex voor jouw paardenomheining

Bij Jadimex kiezen we resoluut voor duurzaamheid. Aangezien we werken met tropisch hardhout zal jouw paardenomheining een exclusieve uitstraling zal hebben. Heb je vragen of wens je een offerte? Kom langs in onze showroom of stuur een bericht via het contactformulier.

Paardenomheining houten paardenomheining paardenomheining plaatsen hout Okan

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be