nl fr en
Brandhout brandhout nodig Brandhout aankopen brandhout geleverd paletten brandhout

Brandhout

Heb jij thuis een kachel? Ben je op zoek naar kwalitatief brandhout? Jadimex is een welgekende groothandel in hout in de streek van Leuven. Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in tropisch hardhout en andere duurzame ecologische alternatieven. Wij helpen onze klanten graag aan hardhout dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Dit is evenzeer het geval bij ons brandhout.

Kiezen voor kwalitatief brandhout

De laatste jaren steeg de vraag naar kwalitatief brandhout. Jadimex speelt graag in op de wensen van onze klanten waardoor wij nu ook brandhout aanbieden. In ons gamma is er keuze uit paletten brandhout van beukenhout en brandhoutzakjes met stukken tropisch hardhout. Ons hout is gedroogd waardoor het direct gestookt kan worden en uitermate geschikt is voor kachels en open haarden.

Ben je op zoek naar kwalitatief brandhout?
Brandhout

Ons hout wordt zelf gezaagd en geproduceerd in Roemenië waardoor wij steeds een grote voorraad ter beschikking hebben en de kwaliteit nauwgezet kunnen opvolgen.

Als je maar weinig brandhout nodig hebt, kan je kiezen voor kleine zakjes.
Brandhout

Verpakkingen van brandhout

Als je maar weinig brandhout nodig hebt, kan je kiezen voor kleine zakjes. Wil je de volledige winter toekomen? Kies dan voor gestapelde paletten. Wij werken met stères in plaats van de volumes uit te drukken in m³, hierdoor ben je zeker dat je de juiste hoeveelheid krijgt.

Doordat er vaak verkeerde volumes met elkaar vergeleken worden, is het niet altijd gemakkelijk om prijzen te vergelijken. Bij Jadimex ben je zeker dat het brandhout volgens de regels wordt opgemeten en verkocht.

 

Brandhout aankopen bij Jadimex

Door hout te kopen bij Jadimex heb je de garantie dat er brandhout geleverd wordt tegen democratische prijzen en met de hoogste kwaliteit. Bovendien is het droog tot in de kern en klaar om meteen te gebruiken. Heb je interesse om een pallet brandhout aan te kopen? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je niet voor niets naar onze showroom komt.

Brandhout brandhout nodig Brandhout aankopen brandhout geleverd paletten brandhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be