nl fr en
Terrasplanken houten terrasplanken Ipé Terrashout nodig Ipé hout

Terrasplanken

Terrasplanken zijn er in alle soorten en kleuren; denk maar aan Padoek, Afrormosia, Mukulungu, Itauba of Ipé. Terrashout nodig voor de aanleg van een terras? Waarom niet kiezen voor houten terrasplanken? Werken met tropisch hardhout zoals Ipé hout, Mukulungu of Padoek heeft als voordeel dat je er jarenlang van zal genieten, dat het hout weinig onderhoud vraagt en dat je een unieke en authentieke look verkrijgt. Padoek is een duurzame hardhoutsoort die goed bestand is tegen schimmels en insectenaantasting. Net zoals Ipé hebben deze terrasplanken een exotische uitstraling. Terrashout van uitmuntende kwaliteit nodig? Een adres: Jadimex!

Plaatsing van terrasplanken

Om terrasplanken te plaatsen, heb je materiaal nodig: van bevestigingssystemen tot antiworteldoek, van drainagedoeken tot dragers voor dwarsbalken. Bij Jadimex werken we met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse 1 zoals Ipé, Padoek, Mukulungu of Itauba als terrashout. Door ons breed assortiment aan terrasplanken kunnen wij inspelen op de wensen van onze klanten.

Waarom kies je niet voor houten terrasplanken?
Mukulungu terrasplanken

Op zoek naar terrashout met een specifieke look zoals Ipé hout? Wij hebben opties in elke stijl. Wil je werken met een specifieke houtsoort voor jouw terrasplanken? Wij informeren je over de geschiktheid van een houtsoort voor een bepaald doel, zoals het gebruik van terrashout.

 

Esthetiek van houten terrasplanken

Als je kiest voor houten terrasplanken uit Ipé, dan ga je voor een specifieke look. Geen materiaal heeft de uitstraling van dit hoogwaardige terrashout. Klanten die gaan voor terrashout, kiezen met Ipé voor karakter. Ipé hout wordt in hedendaagse tuinen met andere houtsoorten gecombineerd om een speels effect te creëren. Terrashout nodig? Doe een beroep op onze expertise.

Als je kiest voor houten terrasplanken, wil je gaan voor deze specifieke look.
Ipé terrasplanken

Bevestigen van terrasplanken

Bij de bevestiging van terrasplanken of terrashout kan je kiezen voor diverse methodes. Technisch gezien is werken met inox schroeven de beste manier van bevestiging, maar de schroeven zijn zichtbaar op de Ipé plank. Wil je geen materiaal zien op je terrasplanken? Kies dan voor een blinde bevestiging. Met B-fix of Hardwood clips zal je niets merken aangezien het materiaal tussen de Ipé of Padoek planken wordt verwerkt. Terrashout was nog nooit zo mooi!

Terrasplanken bij Jadimex

Heb je vragen over de plaatsing van terrasplanken? Heb je een houtsoort in gedachten zoals Ipé, maar ben je niet zeker of dit terrashout wel geschikt is? Laat je adviseren door de houtexperts van Jadimex. Kwaliteit staat bij ons voorop. Contacteer ons via het formulier of kom langs in onze houthandel en koop het terrashout van je dromen!

Terrasplanken houten terrasplanken Ipé Terrashout nodig Ipé hout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be