nl fr en
Tuinschermen houten tuinschermen hardhouten tuinschermen Tuinschermen groothandel tuinschermen in hardhout

Tuinschermen

Wil je graag je perceel afschermen? Heb je pas een hond gekocht en wil je de tuin afspannen? Waarom niet kiezen voor houten tuinschermen? Door te werken met hout krijg je een heel arsenaal aan mogelijkheden. Het zorgt niet alleen voor meer privacy, maar ook voor een knappe afwerking van je tuin.

Het abc van tuinschermen

Een tuinafscheiding kiezen is geen sinecure. Enerzijds moet de afsluiting de tuin afschermen en anderzijds vormt de omheining het decor van de tuin. Bovendien moeten tuinschermen weer- en windbestendig zijn. Door te kiezen voor tuinschermen in hardhout ben je zeker van een duurzame afsluiting van je eigendom. Ben jij handig? Je kan zelf aan de slag met rabatschermen. Deze schermen bieden een grote flexibiliteit.

Door te kiezen voor tuinschermen in hardhout ben je zeker van een duurzame afsluiting van je eigendom.
Bangkirai rabatschermen
Zo kan jij de hoogte en de lengte van je tuinschermen met kleine moeite aanpassen aan jouw eigen wensen.

Troeven van houten tuinschermen

Wil je wat meer privacy in je tuin? Door te kiezen voor houten tuinschermen beperk je je niet tot één optie. De mogelijkheden met hout zijn ruim aangezien je het kan bewerken. Daarnaast is tropisch hardhout zeer duurzaam en gaat het lange tijd mee. Door zijn eigenschappen kan hout perfect op maat gemaakt worden. Je tuin zal er zeker een unieke uitstraling van krijgen. Verder zijn de hardhouten tuinschermen van Jadimex onderhoudsarm.

Bij Jadimex heb je een ruime keuze aan houten tuinschermen van verschillende stijlen en modellen.
hardhouten tuinschermen

Stijlen bij tuinschermen

Hardhouten tuinschermen kunnen opgedeeld worden in drie onderverdelingen. Je hebt rabatschermen, kant-en-klaar tuinschermen en gevelbekleding. Tussen deze opties heb je de kans om te kiezen uit verschillende houtsoorten. Vaak wordt hazelaar, tropisch hardhout of kastanje hekwerk gebruikt. Voor elk budget, doel en elke afmeting kunnen er tuinschermen gevonden worden.

Tuinschermen bij groothandel Jadimex

Bij Jadimex heb je een ruime keuze aan houten tuinschermen van verschillende stijlen en modellen. We bieden een groot assortiment aan in duurzame materialen waarbij we voor elk budget wel een mogelijkheid kunnen aanbieden. Contacteer ons voor meer informatie.

Tuinschermen houten tuinschermen hardhouten tuinschermen Tuinschermen groothandel tuinschermen in hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be