nl fr en
Gevelbekleding hardhouten gevelbekleding houten gevelbekleding hout hardhout

Gevelbekleding

Heb jij net isolatiewerken uitgevoerd en wil je het materiaal langs de gevel wat meer afdekken? Wil jij een muur in de tuin bekleden met hout? Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden met gevelbekleding. Door zijn eenvoudige plaatsing en verschillende afwerkingsmogelijkheden is hardhouten gevelbekleding de laatste jaren aan een opmars bezig.

De geheimen van gevelbekleding

Wanneer je hout gebruikt als afwerking van een muur wordt dit gevelbekleding genoemd. Hardhouten gevelbekleding is een echte favoriet geworden in de verfijnde architectuur. De natuurlijke warmte van hout is dan ook erg uitnodigend.

Wanneer je hout gebruikt als afwerking van een muur wordt dit gevelbekleding genoemd.
Padoek gevelbekleding

Daarnaast kan je met hout zorgen voor een strak design. Bovendien heeft tropisch hardhout de eigenschap dat het goed bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Kiezen voor gevelbekleding

Wil je jouw huis een authentieke of toch moderne look geven? Gevelbekleding kan hiervoor zorgen. Bij Jadimex selecteren we het duurzaamste hout op basis van strenge kwaliteitseisen. Zo kan je op je twee oren slapen dat je gevelbekleding jarenlang mooi zal blijven. Door te kiezen voor hout krijgt jouw huis of tuin een unieke uitstraling. Daarbij komt nog dat het materiaal isolerend werkt waardoor je huis er niet alleen schitterend zal uitzien, maar ook warmer zal aanvoelen.

Gevelbekleding kan gemaakt worden uit verschillende soorten tropisch hardhout.
Padoek gevelbekleding

Mogelijkheden bij gevelbekleding

Gevelbekleding kan gemaakt worden uit verschillende soorten tropisch hardhout. Veel gevraagde houtsoorten zijn Ipé, Padoek, Red Ceder en het ecologische alternatief Thermowood, uiteraard zijn nog vele andere houtsoorten mogelijk. Door ons uitgebreide gamma ben je zeker dat je de houtsoort vindt met de juiste look and feel voor jouw huis of tuin.

Gevelbekleding bij Jadimex

Wil je de verschillende mogelijkheden in houten gevelbekleding komen bekijken? Kom dan zeker langs in onze showroom. Wij kunnen jou alle opties tonen zodat je een goed doordachte keuze kan maken. Heb je vragen? Stuur een berichtje via het contactformulier.

Gevelbekleding hardhouten gevelbekleding houten gevelbekleding hout hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be