nl fr en
Keerwanden houten keerwand houten keerwanden keerwand hout

Keerwanden

Van hout tot beton, bij de constructie van keerwanden heb je meerdere mogelijkheden. Toch heeft een houten keerwand een meer uitgesproken uiterlijk dan zijn betonnen tegenhanger. Staat jouw bouwgrond op een helling en wil je een niveauverschil wegwerken? Keerwanden zijn hiervoor een oplossing. Door te kiezen voor een houten keerwand geef je jouw tuin een natuurlijke look.

Een authentieke uitstraling met keerwanden in hout

Om niveauverschillen in de tuin op te vangen, wordt er vaak gewerkt met keerwanden. Wanneer je kiest om deze muren in tropisch hardhout te plaatsen, ben je zeker van een hoge duurzaamheid. Door hun natuurlijke hardheid zijn deze houtsoorten uitermate geschikt.

Om niveauverschillen in de tuin op te vangen, wordt er vaak gewerkt met keerwanden.
Azobé afgeronde palissaden
Je kiest best voor een geschikte houtsoort zoals Azobé, Angelim Vermelho of Okan. Alle houten keerwanden zijn klassevol en hebben een strakke uitstraling. Wil je een meer robuuste of landelijke look? Fijn gezaagde treinbielzen in Azobé kunnen hiervoor gebruikt worden. Wens je een modernere afwerking? Bekijk dan zeker eens onze Azobé palissaden.
Houten keerwanden moeten qua stevigheid zeker niet onderdoen tegenover de andere mogelijkheden op de markt.
Azobé damwand

Duurzaamheid van houten keerwanden

Houten keerwanden moeten qua stevigheid zeker niet onderdoen tegenover de andere mogelijkheden op de markt. Beton is dan misschien wel heel sterk, maar is minder gemakkelijk te plaatsen en te manipuleren. Hierdoor krijg je met houten keerwanden meer opties en vind je vast iets dat bij jouw stijl past.

Naast de sterkte en de duurzaamheid van het materiaal heeft het tropisch hardhout een authentieke look. Houten keerwanden hebben geen verdere afwerking nodig. Bovendien kan er voor elk budget en elke afmeting een oplossing gevonden worden.

 

Keerwanden: de sterkte van Jadimex

Aangezien wij al jaren ervaring hebben met tropisch hardhout beantwoorden onze experts graag al je vragen. Keerwanden zijn één van de sterktes van onze groothandel in hout. Wij hebben steeds een grote voorraad hout aanwezig waardoor we je snel kunnen verder helpen wanneer je jouw keuze gemaakt hebt. Heb je nog vragen? Wens je meer informatie? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of kom langs in onze showroom te Lovenjoel.

Keerwanden houten keerwand houten keerwanden keerwand hout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be