nl fr en
Tuinhout hout terrasplanken tropisch hardhout hardhout

Tuinhout

Wil jij je tuin afwerken met hout? Wanneer je kiest voor tuinhout krijgt je tuin niet alleen een functionele inrichting, maar ook een authentieke uitstraling. Bij Jadimex heb je een ruim aanbod aan duurzame houtsoorten. Dit kan gaan van tropisch hardhout tot thermisch gemodificeerd hout. Ben je zeer milieubewust? Dan kunnen wij je ook FSC®-hout aanbieden. Voor al je tuinhout één adres!

Werken met tuinhout

Waarschijnlijk zag je een tijdje geleden een prachtige tuin afgewerkt met tuinhout en wil je nu de verschillende mogelijkheden ervan ontdekken. Moet je in je tuin een niveauverschil wegwerken? Kies voor houten vlechtmatten of voor keerwanden. Ze zijn erg klassevol en hebben een strakke uitstraling. Wil je een terras aanleggen? Jadimex heeft steeds houten terrasplanken en houten palen op voorraad. Qua tuinhout heb je keuze uit een groot aanbod waardoor er voor ieder wat wils is.

Wanneer je kiest voor tuinhout krijgt je tuin niet alleen een functionele inrichting, maar ook een authentieke uitstraling.
Padoek terrasplanken

Onderhoudsvriendelijkheid van tuinhout

Tuinhout vraagt weinig onderhoud. Je kan het een jaarlijkse poetsbeurt geven, maar door de duurzaamheid van het hout is dat niet nodig. Wil je toch graag je materiaal een beschermlaag geven? Bij elke houtsoort kan Jadimex je vertellen hoe je het best kan onderhouden. Daarnaast ben je door te kiezen voor tuinhout zeker van een duurzaam product. Tropisch hardhout zal jarenlang meegaan en mooi blijven. Hoewel het onder invloed van de zon zal vergrijzen, blijft het zijn unieke uitstraling behouden.

Wij zorgen ervoor dat jouw tuinhout op maat gemaakt wordt en dat je ermee aan de slag kan gaan.
Vitex terrasplanken

Plaatsing van tuinhout

Ben jij een doe-het-zelver of een professional? Steek je graag de handen uit de mouwen? Wij zorgen ervoor dat jouw tuinhout geschikt is voor jouw project en dat je ermee aan de slag kan gaan. Ook over bevestigingsmaterialen kunnen wij informatie geven. Bovendien hebben wij een ruim gamma aan materiaal in ons voorraadmagazijn waardoor je snel je tuin kan aanpassen naar je wensen.

Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen of ben je niet zeker van de technische eigenschappen? Of heb je gewoon tuinhout nodig? Neem zeker contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Jadimex voor al je tuinhout

Van vlechtmatten tot tuinschermen, van houten palen tot terrasplanken, bij Jadimex kan je voor al je tuinhout terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welk tropisch hardhout geschikt is voor verschillende tuinconstructies. Heb je vragen? Wil je wat meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wil je graag de verschillende opties qua tuinhout komen bezichtigen? Dat kan! Kom zeker eens langs in onze showroom in Lovenjoel.

Tuinhout hout terrasplanken tropisch hardhout hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be