nl fr en
groothandel in hout groothandel hout hout tropisch hardhout hardhout

Jadimex, jouw partner in hout

Wil jij een project uitwerken met kwaliteitsvol tropisch hardhout? Dan ben je bij Jadimex, groothandel in hout, aan het juiste adres! Samen werken we jouw houten droomproject uit met de tropische hardhoutsoort die er perfect bij past. Wij zijn als groothandel in hout namelijk specialist op vlak van duurzaam tropisch hardhout en weten daarom exact wat jij nodig hebt!

 

Wie is Jadimex, de groothandel in hout?

Familiebedrijf Jadimex werd in 1996 opgericht als groothandel in hout. Onze specialisatie? Die ligt bij het duurzaam tropisch hardhout en andere duurzame ecologische alternatieven voor buiten. Elke dag helpen wij particulieren aan hardhout dat perfect aansluit bij hun noden, maar ook voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Jadimex wil dus graag een partner voor je zijn en je het advies en de service aanbieden die je van een groothandel in hout mag verwachten. Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Onze centrale ligging staat ons toe om over heel België en zelfs in onze buurlanden hout te leveren.

 

Troeven van een groothandel in hout

Wist je dat tropisch hardhout bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid? Bij correct gebruik van deze houtsoorten gaan ze meer dan 25 jaar mee in alle weersomstandigheden. Iets wat we in België zeker niet mogen vergeten. Bovendien heeft het hout een prachtige uitstraling. Van Azobé tot Padoek, van Thermowood tot Ipé, wij hebben verschillende duurzame mogelijkheden in ons assortiment waardoor we in onze groothandel in hout gegarandeerd de geschikte houtsoort vinden voor jouw plannen. Wat verwacht je van het hout? Wat is je project? Het zijn slechts enkele vragen die we je stellen voordat we je in de juiste richting wijzen. Alle houtsoorten hebben namelijk hun specifieke eigenschappen. Daarom is het belangrijk om in onze groothandel in hout het juiste type hout te kiezen en dit te gebruiken voor de juiste buitentoepassingen.

 

Jadimex, jouw groothandel in hout

Heb je nog vragen over tropisch hardhout en zijn duurzaamheid? Wil je een project uitwerken in hout en zou je graag een offerte laten opstellen? Kom zeker eens langs in onze groothandel in hout te Lovenjoel bij Leuven of stel je vragen via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

groothandel in hout groothandel hout hout tropisch hardhout hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be