• Ruime voorraad

  • Levering op locatie

  • Kwaliteit gegarandeerd

Waarom kiezen voor houten tuinwanden?

Je tuin is een belangrijke plek waar je je ontspant en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dankzij houten tuinwanden combineer je praktische troeven met een strak en modern tuinuitzicht. In deze inspiratietip ontdek je waarom houten tuinwanden een must zijn voor elke tuinomgeving.

Houten tuinwanden scheppen mogelijkheden

Is je tuin beperkt qua oppervlakte of beschik je over een ruime buitenomgeving? Houten tuinwanden komen altijd van pas. Ze zijn beschikbaar in vele verschillende soorten en uitvoeringen waardoor er heel wat esthetische mogelijkheden om de hoek komen loeren. Een strakke moderne look of een ietwat landelijker tuinconcept voor ogen?

 

In elk van deze gevallen slaag je er dankzij stijlvolle houten tuinwanden in om de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt. Zo wordt je tuin een plek van schoonheid en fijne smaak waarin het altijd fijn vertoeven is.

Ruim terras met houten tuinwanden.

Praktische troeven van houten tuinwanden

Behalve esthetische voordelen bieden houten tuinwanden je ook een mooie reeks praktische pluspunten. Dankzij de kwalitatieve wanden wordt je tuin volledig omheind en afgesloten van ongewenste inkijk. Zo ben je in je tuin echt op je gemak en hou je ongewenste blikken buiten. Absolute discretie gegarandeerd dus!

 

Bovendien werken houten tuinwanden inbraakwerend. Inbrekers hebben het altijd eerst gemunt op locaties die voor hen snel toegankelijk zijn. Wanneer je houten tuinwanden plaatst, wordt de toegang ernstig bemoeilijkt en gaat het langer duren voor ongewenste bezoekers in je tuin geraken. En hoe langer dit duurt, hoe groter de kans wordt dat iemand hen betrapt.

Zijkant van een terras met houten tuinwanden.

Zelf houten tuinwanden plaatsen

Wist je dat het niet zo moeilijk is om zelf houten tuinwanden te plaatsen? Met de juiste instructies en een noodzakelijke dosis handigheid klaar je deze klus op een praktische manier zelf. Zorg er dan wel voor dat je altijd kunt terugvallen op professioneel advies van een houthandelaar. Die begeleidt je bij je keuze voor de meest geschikte houtsoort en staat je bij met raad en daad voor een vlotte plaatsing van je houten tuinwanden.

Zo vind je alles wat je nodig hebt op één adres en kun je rekenen op de raad van ervaren specialisten.

 

 

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke manier om je tuinomgeving op een stijlvolle en tegelijk praktische wijze af te werken? Dan zijn houten tuinwanden beslist het ontdekken waard. Laat je inspireren door de vele houtsoorten en bijbehorende mogelijkheden om jouw tuin te transformeren in een pareltje!

Jouw droomproject,
onze jarenlange ervaring

Jouw droom-
project, onze jarenlange
ervaring

  • Op zoek naar Azobé, Ipé, Padoek of Thermowood?
  • Hout nodig dat niet alleen sterk, maar ook mooi is?
  • Nood aan nieuwe terrasplanken, houten gevelbekleding of een nieuwe omheining?
  • Groot tuin- of bouwproject in het verschiet?
Bekijk onze referenties
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
Jadimex,
hout is
onze
zuurstof

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak via ons contactformulier, of spring gewoon eens binnen tijdens de openingsuren. Dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit alle hoeken van België vlot bereikbaar.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Volg ons via:
Jadimex BV
Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935
info@jadimex.be
Ma. tem. vrij. : 8u - 17u
Zaterdag : Open tussen 8u en 12u
Zon- en feestdagen : Gesloten

Betalingsmogelijkheden