nl fr en
Weidepoorten weidepoort tropisch hardhout hardhout hardhoutsoort

Weidepoorten van topkwaliteit

Weidepoorten vervaardigd uit een kwalitatieve hardhoutsoort geven een authentieke en luxueuze uitstraling aan je weide of domein. Wil jij het terrein voor je geliefde viervoeter laten afzetten met een houten poort die niet alleen exclusief oogt, maar ook uitermate sterk en duurzaam is, en dus bestand is tegen een stootje? Dan is het aangewezen om bij de keuze van weidepoorten voor een houtsoort van voorname kwaliteit te kiezen, tropisch hardhout bijvoorbeeld. Bij Jadimex vind je de beste gemonteerde weidepoorten in uiterst duurzame materialen.

 

Weidepoorten met een exclusief karakter

Als je hout kiest van een hoge duurzaamheidsklasse voor jouw weidepoorten, dan ben je verzekerd van een product dat jarenlang meegaat zonder dat deze al te veel onderhoud vergt. Dit heeft een buitengewoon luxueuze, authentieke en karaktervolle uitstraling. Als je niet houdt van een natuurlijk verouderingsproces, dan kan je het hout van een beschermende houtolie voorzien om er preventief voor te zorgen dat het hout zo lang mogelijk in zijn oorspronkelijke staat blijft. Weidepoorten van Jadimex hebben een exclusief karakter!

 

Weidepoorten van tropisch hardhout

Wij raden onze klanten steevast aan om weidepoorten in uitermate stevig materiaal te laten vervaardigen, en om dus uitsluitend houtsoorten van topkwaliteit te gebruiken. Dat komt niet alleen de uitstraling ten goede, maar deze zijn ook steviger en hebben een langere verwachte levensduur. Extra troef? Ze zijn onderhoudsvriendelijk en bovendien zullen houtsoorten zoals Moabi niet versplinteren. Weidepoorten van tropisch hardhout bezorgen je jarenlang plezier!

 

Weidepoorten van Jadimex

Met Jadimex kies je voor hout van superieure kwaliteit. Wij bieden je het beste hout dat op de Europese markt voorhanden is en beschikken over een eigen machinepark om houtbewerkingen uit te voeren. Heb jij ergens een prachtexemplaar gespot? Jadimex vervaardigt ook weidepoorten op maat. Bezorg ons een schets en wij vervaardigen de weidepoort van je dromen. Benieuwd wat zo’n weidepoort jou kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons via het contactformulier.

Weidepoorten weidepoort tropisch hardhout hardhout hardhoutsoort

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be