nl fr en
tropisch hardhout hardhout soorten tropisch hardhout houtsoort beste soorten tropisch hardhout

Onze soorten tropisch hardhout

Ben je op zoek naar tropisch hardhout? Zie je door het bos de bomen niet meer? Misschien heb je wel een tuinproject in je hoofd, maar weet je niet welke houtsoort je daarvoor het best kan gebruiken? Jadimex helpt je om de knoop door te hakken tussen het grote aanbod aan soorten tropisch hardhout. We geven je graag een overzicht van onze meest gebruikte tropische houtsoorten.

Waarom hebben wij verschillende soorten tropisch hardhout?

Elke hardhoutsoort heeft zijn voordelen en specifieke mogelijkheden. Bij ons vind je de houtsoort die bij jouw project past. Jadimex kiest ervoor om te werken met soorten tropisch hardhout die geselecteerd worden op vlak van de toepassing waarvoor het gebruikt gaat worden.
Jadimex kiest ervoor om te werken met soorten tropisch hardhout die geselecteerd worden op vlak van de toepassing waarvoor het gebruikt gaat worden.
Ipé terrasplanken

Duurzaamheid is een belangrijk criteria bij de keuze van het tropisch hardhout, maar zeker niet het enige. Jadimex selecteert zijn houtsoorten op vlak van kwaliteit, maar zorgen ervoor dat het gebruikt wordt in de correcte omstandigheden.

Bij Jadimex werken we met de beste soorten tropisch hardhout op de markt.
Mukulungu terrasplanken

Ruim aanbod aan soorten tropisch hardhout

Bij Jadimex werken we met de beste soorten tropisch hardhout op de markt. Om onze klanten te verzekeren van een optimale tuinconstructie helpen wij graag bij de realisaties van projecten op maat. We begeleiden jou in de zoektocht naar de juiste houtsoort. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aantonen dat de kleur van het hout niet de belangrijkste keuzefactor mag zijn aangezien alle soorten tropisch hardhout zullen vergrijzen buiten. Jadimex kan je wel helpen bij de manier waarop het zal vergrijzen. Onze bestverkopende houtsoorten zijn: Azobé, Padoek, Ipé, Bangkirai (Bankirai) en Red Cedar (Rode ceder). Daarnaast bestaan er ook nog alternatieven op basis van hout, bijvoorbeeld Accoya, Composite en Thermowood.

 

Jadimex voor verschillende soorten tropisch hardhout

Niet alle soorten tropisch hardhout zijn geschikt voor alle houtprojecten. Kom een keer langs in onze showroom te Lovenjoel, we helpen jou graag verder bij de keuze van de juiste soort tropisch hardhout voor jouw projecten. Heb je nog vragen? Vul een bericht in op het contactformulier. We komen er zo snel mogelijk op terug.

tropisch hardhout hardhout soorten tropisch hardhout houtsoort beste soorten tropisch hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be