nl fr en
Houten wandbekleding wandbekleding wandbekleding nodig gevel bekleden houtsoort

Houten wandbekleding

Wil jij je gevel bekleden? Dan zijn er veel redenen om voor houten wandbekleding te kiezen. Het oogt niet alleen exclusief en authentiek, maar is ook makkelijk te plaatsen en bovendien beschikbaar in verschillende profielen en houtsoorten. Jij kan dus jouw houten wandbekleding eenvoudig afstemmen op de totale look-and-feel van jouw woning.

 

De charme van houten wandbekleding

Houten wandbekleding heeft een exclusief cachet en is daarom de laatste jaren aan een felle opmars bezig. Het heeft iets luxueus chic, en straalt natuurlijke charme uit. Exotisch hardhout is uiterst geschikt als materiaal om jouw gevel of wanden te bekleden, en dat heeft niet alleen met de authentieke uitstraling te maken, maar ook met zijn natuurlijke weerstand tegen invloeden van buitenaf. Denk maar aan gure weersomstandigheden. Bijkomend voordeel? Met houten wandbekleding zal jouw woning warmer aanvoelen door de extra isolatielaag.

 

Het beste hout voor houten wandbekleding

Ben je van plan om houten wandbekleding te bevestigen tegen je gevel? Dan laat je je het best bijstaan door experts, niet alleen over de keuze van de meest geschikte houtsoort voor jouw project, maar ook in verband met de plaatsing ervan. Exotische hardhoutsoorten zijn uiterst geschikt voor houten wandbekleding, omdat ze van een hoge duurzaamheidsklasse zijn en doorgaans een lange levensduur hebben zonder al te veel onderhoud. Denk daarbij aan Red Ceder, Padoek, Ipé of het ecologische Jadiwood. Wie voor kwalitatief hout kiest, zal dus langer genieten van zijn of haar houten wandbekleding.

 

Houten wandbekleding van Jadimex

Houten wandbekleding nodig? Dan is onze gespecialiseerde houthandel dé ideale partner voor jouw behoeften. Dankzij onze persoonsgerichte dienstverlening, onze jarenlange expertise in de houtbranche en ons eindeloos gamma aan hout, garanderen wij jou klantentevredenheid. Jadimex biedt deskundig advies en het geschikte materiaal om jouw houten wandbekleding met de nodige zorg te plaatsen. Voor houten wandbekleding die in het oog springt en waarvan je jarenlang genot zal hebben! Overtuigd om voor houten wandbekleding te kiezen, maar geen idee welke houtsoort het meest geschikt is voor jouw project? Kom langs in onze showroom.

Houten wandbekleding wandbekleding wandbekleding nodig gevel bekleden houtsoort

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be