nl fr en
Houten afrastering afrastering houthandel houtsoort tropische hardhoutsoorten

Houten afrastering

Houten afrastering gezocht? Bij gespecialiseerde houthandel Jadimex ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in tropische hardhoutsoorten en kijken eigenhandig toe op de geleverde kwaliteit van al onze projecten. Wil jij een domein afzetten? Een houten afrastering geeft je tuin of weide een bijzonder natuurlijk karakter. Kies je daarenboven voor een houten afrastering uit tropisch hardhout? Dan ben je zeker van een duurzame afrastering die jarenlang meegaat.

 

Houten afrastering met een decoratieve waarde

Een houten afrastering heeft door het natuurlijke materiaal niet alleen een functionele, maar ook een hoge decoratieve waarde. Dat komt door de charmante, warme en karaktervolle look die hout uitstraalt. Als je bovendien een houten afrastering in een tropische hardhoutsoort kiest, dan ben je verzekerd van een houten afrastering die uitermate stabiel is, bestand tegen barre weersomstandigheden en jarenlang meegaat zonder dat daarbij al te grondig onderhoudswerk vereist is. Tip: laat je wel steeds bijstaan door onze experts bij de keuze van de meest geschikte houtsoort voor jouw project.

 

Een houten afrastering van topkwaliteit

Dat je voor buitenrealisaties het best houtsoorten van goede kwaliteit kiest in functie van een lange levensduur, staat vast. Maar welke houtsoort is nu precies geschikt voor jouw realisatie? Afhankelijk van de duurzaamheid en stabiliteit van het materiaal is de ene houtsoort meer geschikt voor jouw houten afrastering dan de andere. Als gespecialiseerde houthandel hebben wij de kennis en expertise in huis om de houten afrastering van je dromen te creëren.

 

Jadimex vervaardigt jouw houten afrastering

Wij maken jouw houten afrastering op maat van jouw dromen. Afhankelijk van de houtsoort die je kiest en de bewerking die erop wordt toegepast, zal je houten afrastering een andere uitstraling hebben. Een houten afrastering van Jadimex is authentiek, karaktervol en duurzaam. Kom langs in onze showroom om te ontdekken welk type het best past bij jouw project, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Houten afrastering afrastering houthandel houtsoort tropische hardhoutsoorten

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be