nl fr en

Houtsoorten: een overzicht

Houtsoorten voor elk project

Er bestaan zo veel soorten tropisch hardhout dat men soms het bos door de bomen niet meer ziet. Misschien heeft u al een tuinproject in het hoofd, maar weet u nog niet goed welke houtsoort daar het beste bij past?

 

Houtsoorten en hun karakteristieken

Alle houtsoorten hebben hun eigen specifieke kenmerken en afhankelijk van uw wensen en verwachtingen kunnen wij bij Jadimex uw ideale houtsoort of houtsoorten aanbevelen.

 

Welke houtsoorten zijn er?

Daarom vindt u hier een overzicht van veelgebruikte tropische houtsoorten en de alternatieve houtsoorten. Duurzame houtsoorten stellen wij voorop en dat zijn de houtsoorten die u in deze lijst zult terugvinden.

Aan u om na te gaan wat het beste past bij uw project. Of u nu houten terrasplanken, omheiningen, gevelbekledingen of verkeerspalen wil kopen, bij Jadimex vindt u de houtsoort die bij u past. En als u niet goed weet van welk hout pijlen maken kunt u het altijd aan ons vragen.

 

Meer weten over onze houtsoorten?

Wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dan zeker contact op met ons. Wij behandelen uw vragen zo snel mogelijk.

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be