nl fr en
Constructiehout hout houthandel Tropisch hardhout hardhout

Constructiehout

Constructiehout nodig om een buitenconstructie te maken? Veel ontwerpers en aannemers kiezen al jaren voor constructiehout bij de uitvoering van hun plannen, en dat is geheel begrijpelijk. Met constructiehout van duurzame kwaliteit creëer jij namelijk gegarandeerd het project van jouw dromen! Constructiehout is de laatste jaren bovendien zo geëvolueerd en gediversifieerd dat het de keuze van de toekomst is. Voor constructiehout van superieure kwaliteit moet je bij houtspecialist Jadimex zijn.

 

Constructiehout voor outdoor projecten

Tropisch hardhout heeft een prachtige, karaktervolle uitstraling. Het oogt authentiek, luxueus en warm en kan perfect gebruikt worden als constructiehout voor jouw buitentoepassingen. Bovenop de exotische look-and-feel die een onmiskenbare esthetische troef vormt voor jouw exterieur, zijn onze houtsoorten vooral uiterst duurzaam en hebben ze een verwachte levensduur van meer dan vijfentwintig jaar. Veel van ons hout is bovendien FSC-gecertificeerd en afkomstig uit bossen die op een ecologisch verantwoorde wijze beheerd worden.

 

Constructiehout van superieure kwaliteit

Jadimex staat als gespecialiseerde houthandel bekend om zijn expertise in duurzaam tropisch hardhout en andere ecologische alternatieven voor buitenprojecten. Wij kijken eigenhandig toe op de geleverde kwaliteit van al onze houtsoorten en leveren uitsluitend hout af dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Zo ben jij verzekerd van het beste constructiehout dat beschikbaar is op de markt.

 

Het beste constructiehout komt van Jadimex

Jadimex is de geschikte partner voor al jouw constructiehout, van palen tot planken en hout voor jouw balkon. Zoek je hout van superieure kwaliteit aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan ben je bij onze gespecialiseerde houthandel aan het goede adres. Wij beschikken over een eigen machinepark waar we al ons constructiehout op maat kunnen bewerken volledig afgestemd op jouw wensen. Zo realiseer jij jouw gedroomde creatie samen met ons. Benieuwd naar het kostenplaatje? Contacteer ons of bezoek onze toonzaal te Lovenjoel.

Constructiehout hout houthandel Tropisch hardhout hardhout

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be