nl fr en
Houten poorten poort poorten houten poort houten poorten op maat

Houten poorten

Droom jij helemaal weg bij het zien van grote houten poorten? Heb jij ergens een schitterende houten poort gespot? Bij Jadimex kan jouw idee omgezet worden tot werkelijkheid. Breng ons een foto en wij werken een offerte voor je uit. Door te werken met hout kan alles perfect op maat gezaagd worden.

Ontdek onze houten poorten

Houten poorten zijn niet alleen een esthetische meerwaarde voor een weide of een oprit. Ze zorgen ook voor bescherming in combinatie met een tuinafsluiting. Wie kiest voor tropisch hardhout krijgt bovendien een stevige poort die jarenlang meegaat. Houten poorten kunnen zowel gebruikt worden als toegangspoort van een huis of een oprit als voor de afsluiting van een weide. Onze houten poorten zijn gemaakt uit tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse 1.

Houten poorten zijn niet alleen een esthetische meerwaarde voor een weide of een oprit.
Poorten in tropisch hardhout

Dankzij onze expertise blijft de houten poort vormvast en stabiel en zal hij er jarenlang goed uitzien.

 

Modellen van houten poorten

Ben je op zoek naar een houten poort om je oprit af te sluiten? Elke poort kan door ons op maat gemaakt worden. We bekijken samen jouw project en werken een poort op maat uit. Bij de houten weidepoorten zijn er twee traditionele modellen beschikbaar: Field Gate en Don Quichotte. Bij deze poorten kan je kiezen voor een enkele of een dubbele uitvoering. Hou in het achterhoofd dat standaardmaten snel leverbaar zijn, maar dat maatwerk altijd een optie is. Bovendien vormen onze houten poorten een mooi geheel samen met een exclusieve houten paardenomheining.

Jadimex kan al jouw houten poorten op maat maken.
Maatpoorten uit tropisch hardhout

Onderhoud van houten poorten

Het onderhoud van houten poorten is zeer gemakkelijk. Een jaarlijkse poetsbeurt is meer dan voldoende. Ook wanneer er mosvorming opkomt, kan je de poort eenvoudig proper maken. Wij werken steeds met regelbare scharnieren om de blijvende goede werking van de poort te garanderen.

Groothandel Jadimex voor jouw houten poorten

Jadimex kan al jouw houten poorten op maat maken. Heb je vragen over een bepaald ontwerp? Wil je weten welke tropische hardhoutsoorten geschikt zijn voor je poort? Wij helpen je graag. Kom langs in onze showroom of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Houten poorten poort poorten houten poort houten poorten op maat

Veel van ons hout is FSC® gecertificeerd en komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden. Dit wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst.

Tiensesteenweg 225
3360 Lovenjoel (Korbeek-Lo)

Tel. 016/461 961
Fax. 016/460 935

info@jadimex.be